Rooty Perunahippu vuoden innovaatio Kultainen Pippuri -kilpailussa

10.11.2021

ROOTY Perunahippu on valittu Kultainen Pippuri -kilpailussa Vuoden innovaatioksi 2021!

Kultaisen pippurin tuomaristo iloitsi, että kotimaisesta perunasta on kehitetty uusi tuote. Peruna on hyvää sellaisenaankin, mutta Rootyn pakastealtaasta löytyvät tuotteet ovat hyvä lisä ruuanlaittoon.

Perunahippu on gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen ruokien lisuke, joka valmistuu esikypsennyksen ansiosta muutamassa minuutissa. Keitä, paista tai wokkaa.

Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa palkitaan vuoden parhaita elintarvikkeita. Finalistit ja voittajan valitsi tuomaristo, johon kuuluvat Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä, keittiömestarit Hans Välimäki ja Pekka Terävä, Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtaja Kari Luoto ja Iltalehden ruokatoimittaja Eeva Paljakka.

Lisätietoa kilpailusta:

https://www.iltalehti.fi/kultainenpippuri/a/f9199f3e-b85d-43e0-ba65-f6468ce88970