Rooty
Perunamuusi

ROOTY Perunamuusi on helppoa, nopeaa ja ravitsevaa ruokaa. Lisää vain vesi tai maito ja mausta makusi mukaan. Hurjapäisimmät hakevat muusiinsa eksoottisen vivahteen käyttämällä kookosmaitoa. Värikkään värin saat lisäämällä muusiin punaista tai vihreää pestoa. ROOTY Perunamuusi taipuu toiveidesi mukaan.

Peruna on luontaisesti gluteeniton, laktoositon ja rasvaton. Peruna on myös ravinteikas, sisältäen C-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, kaliumia, magnesiumia ja kuituja. Kotimaisen perunan eduksi voi laskea myös puhtauden. Pitkä talvi on perunapeltojemme paras torjunta-aine. Peruna on ekologinen valinta, jonka hiilijalanjälki on riisiä ja vehnää huomattavasti pienempi. Riisin hiilijalanjälki on perunaan verrattuna jopa 30-kertainen ja vehnäpastan 8-kertainen.

Rooty Perunamuusi – Juurevaa alkuvoimaa!

Tutustu resepteihin
Rooty Perunamuusi Ainesosat
Rooty perunamuusi pakkaus

Rooty
Perunahippu

Perunahippu on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Voit valmistaa sen pannulla vaikkapa stir-fryksi tai paahtaa curryn kaveriksi. Perunahipusta on moneksi.

Vaihtamalla riisin Perunahippuun voi tehdä arjessa aikamoisen ympäristöteon. Riisi kun tarvitsee kasvaakseen yli viisi kertaa enemmän vettä kuin peruna. Se on ihan vissi ero.

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun hyvisten joukkoon pääsee helposti?

Rooty Perunahippu – Join The Kind Side

Tutustu resepteihin
Rooty Perunahippu Ainesosat
Rooty Perunahippupussi

Rooty
Pannunuudeli

Rooty Pannunuudeli on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Pannunuudeli taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Pannunuudelista on moneksi. (Your call)

Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä! (For real?!)

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?

Rooty Pannunuudeli – Join The Kind Side

Tutustu resepteihin
Rooty Pannunuudeli Ainesosat
Rooty pannunuudelipussi