Peruna-tonnikalapaistos
Ainekset
- 1 pss (450 g) Rooty Wokkiperunaa
- 1 iso sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 3 rkl sitruunaöljyä tai muuta öljyä
- 200 g pakastekukkakaalia
- 2-3 dl kuohukermaa
- 3 rkl punaista pestoa
- 2 prk tonnikalapaloja valutettuna
- lehtipersiljaa
Työvaiheet
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja kuullota sipuleita hetki käännellen.
- Kaada joukkoon wokkiperunaa ja kääntele.
- Lisää kukkakaalit ja kääntele hetken aikaa kovalla lämmöllä.
- Lisää kuohukerma ja punainen pesto ja sekoita ainekset.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja chilihiutaleilla.
- Anna kiehua hiljalleen, kunnes wokkiperunat ja kukkakaalit ovat kypsiä.
- Kaada joukkoon valutetut tonnikalapalat ja sekoita.
- Tarkista maku.
- Ripottele pinnalle tuoretta lehtipersiljaa.
Peruna-tonnikalapaistos on näppärä arkiruoka, joka valmistuu helposti, nopeasti ja maistuu koko perheelle. Mausteiden määrällä voit säätää ruoan tulisuutta. Sitruunaöljy antaa kalaruoalle herkullisen maun, mutta voit käyttää siihen myös tavallista rypsi- tai oliiviöljyä. Rooty Wokkiperuna löytyy kaupan pakastealtaasta. Se on mainio tuote, joka muistuttaa ulkonäöltään juustoraastetta ja kypsyy pannulla nopeasti.
Resepti: Hellapoliisi
Rooty Wokkiperuna
Rooty Wokkiperuna on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Wokkiperuna taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Wokkiperunasta on moneksi.
Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!
Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?
Rooty Wokkiperuna – Juurevaa alkuvoimaa