Pannunuudeli-pestopasta

Ainekset
- 2 – 3 dl Rooty Pannunuudelia
- 1 viipale kuivaa leipää, paloiteltuna tai noin 0,5 dl pinjansiemeniä
- 1 valkosipulinkynsi, kuorittuna ja paloiteltuna
- 40-60 g parmesaania
- 1 ruukku basilikaa
- 1 dl ekstra-neitsytoliiviöljyä
- suolaa
Viimeistelyyn
- basilikan lehtiä
Työvaiheet
Lisää leipä, valkosipuli, parmesaani, basilika ja oliiviöljy tehosekoittimen kannuun ja soseuta rosoiseksi kastikkeeksi. Mausta pesto tarvittaessa suolalla.
Lisää pannunuudelit pannulla ja anna niiden sulaa keskilämmöllä rauhallisesti. Kun nuudelit ovat sulaneet, lisää pesto pannulle ja sekoita huolellisesti.
Tarjoile pestopasta basilikan lehtien kanssa!
Rooty Pannunuudeli
Rooty Pannunuudeli on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Pannunuudeli taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Pannunuudelista on moneksi.
Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!
Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?
Rooty Pannunuudeli – Join The Kind Side
Rooty Pannunuudeli Ainesosat