Tortilla Española perunahipuilla

 
Aika 25 min
Henkilöt 2

Ainekset

  • 1 dl Rooty Perunahippua
  • 0,5 keltasipuli, viipaloituna
  • ekstra-neitsytöljyä
  • suolaa
  • 3-5 kananmunaa

Salaatti

  • kourallinen salaattisekoitusta
  • 1 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • pirskaus sitruunamehua
  • suolaa

Työvaiheet

Kuumenna uuni 170-asteiseksi. Kuumenna myös pinnoitettu paistinpannu korkealla keskilämmöllä ja lisää loraus oliiviöljyä. Kypsennä sipuleita välillä sekoittaen noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sitten Rooty Perunahippu ja anna sen sulaa täysin. Jos haluat, voit myös kypsentää sitä ronskimmin ja antaa sen ruskistua hieman.

Sekoita kananmunien rakenne rikki kulhossa ja mausta seos suolalla. Kun perunahippu on sulanut, lisää kananmunat pannulle ja sekoita hetki levittääksesi täytteet tasaisesti. Siirrä munakas kypsymään uuniin noin 10 minuutiksi tai kunnes se on hyytynyt.

Kun munakas on valmis, irrota se pannusta ja kumoa lautaselle. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja asettele munakkaan päälle ja tarjoile välittömästi!

@kuva ja ohje Tastery

Rooty Perunahippu

Perunahippu on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Voit valmistaa sen pannulla vaikkapa stir-fryksi tai paahtaa curryn kaveriksi. Perunahipusta on moneksi.

Vaihtamalla riisin Perunahippuun voi tehdä arjessa aikamoisen ympäristöteon. Riisi kun tarvitsee kasvaakseen yli viisi kertaa enemmän vettä kuin peruna. Se on ihan vissi ero.

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun hyvisten joukkoon pääsee helposti?

Rooty Perunahippu – Join The Kind Side

Rooty Perunahippu Ainesosat
Perunahippu