Poro-punajuuriwok perunasta
Ainekset
- 1 pussi pannunuudeleita 450 g tai perunahippuja 500 g
- 100 g poron kylmäsavupaistia
- 2 isoa punajuurta
- 1 sipuli
- suolaa, mausteita ja yrttejä maun mukaan
Työvaiheet
Kuori punajuuret ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi.
Kypsennä pannulla rasvassa noin 10 min. Lisää kuutioitu sipuli ja perunanuudelit tai -hiput ja ripaus suolaa.
Jatka kypsennystä muutama minuutti. Lisää kylmäsavuporo kuutioina tai suikaleina ja jatka kypsennystä noin 5 min.
Mausta esim. mustapippurilla. Tarjoile vaikkapa puolukkasurvoksen kanssa.
Rooty Pannunuudeli
Rooty Pannunuudeli on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Pannunuudeli taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Pannunuudelista on moneksi.
Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!
Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?
Rooty Pannunuudeli – Join The Kind Side