Kermainen peruna-lohi
Ainekset
- ½ pss pannunuudelia tai perunahippuja
- n. 250 g lohisuikaleita
- 2 dl ruokakermaa / kauraruokaa
- 1 kevätsipuli
- 1 sitruuna
- voita paistamiseen
- suolaa
halutessasi parmesan-juustoa, persiljaa ja pippuria
Työvaiheet
Sulata voi pannulla. Lisää pilkottu kevätsipuli ja lohisuikaleet. Anna lämmetä hetken ja sekoita. Lisää sitruunamehu, sekoita ja anna maustua hetken. Lisää kerma ja anna hautua muutama minuutti. Lisää jäiset pannunuudelit/perunahiput joukkoon ja anna hautua välillä sekoittaen. Mausta suolalla ja tarjoile. Halutessasi voit ripotella pinnalle vielä parmesan-juustoa ja/tai persiljaa.
Rooty Pannunuudeli
Rooty Pannunuudeli on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Pannunuudeli taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Pannunuudelista on moneksi.
Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!
Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?
Rooty Pannunuudeli – Join The Kind Side