Pannunuudeli-
bolognese

Ainekset
- 1 pss/450g pannunuudelia
- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 500 g tomaattimurskaa
- 1 dl vettä
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl pizzamaustetta
- 0,5 tl mustapippuria
- 1 tl suola
- öljyä paistamiseen
Työvaiheet
Hienonna sipuli ja valkosipuli.
Kuullota sipuleita pannulla öljyssä miedolla lämmöllä muutama minuutti.
Lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä.
Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi ja mausteet.
Anna hautua miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.
Valmista pannunuudeli pakkauksen ohjeen mukaan.
Yhdistä kastike + pannunuudeli ja tarjoile!
Rooty Pannunuudeli
Rooty Pannunuudeli on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Pannunuudeli taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Pannunuudelista on moneksi.
Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!
Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?
Rooty Pannunuudeli – Join The Kind Side

Katso myös
Perunaa ja kanapyöryköitä tomaattisessa kastikkeessa

Kermainen peruna-lohi
