Pannunuudeli-
bolognese

 
Pannunuudeli Bolognese
Aika alle 30 min.
Henkilöt 4

Ainekset

  • 1 pss/450g pannunuudelia
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tl pizzamaustetta
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 1 tl suola
  • öljyä paistamiseen

Työvaiheet

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota sipuleita pannulla öljyssä miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi ja mausteet.

Anna hautua miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.

Valmista pannunuudeli pakkauksen ohjeen mukaan.

Yhdistä kastike + pannunuudeli ja tarjoile!

Rooty Pannunuudeli

Rooty Pannunuudeli on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Pannunuudeli taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Pannunuudelista on moneksi.

Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?

Rooty Pannunuudeli – Join The Kind Side

Rooty Pannunuudeli Ainesosat
Rooty pannunuudelipussi