Kantarellirisotto wokkiperunalla

Wokkiperunaa, kantarellia ja parmesaania

Alexander Trivedi

Alexander Trivedi
Kokki ja ruokabloggari

Kantarellirisotto
Aika 20 min.
Henkilöt 2

Ainekset

  • 200 g Rooty Wokkiperunaa
  • 200 g kantarelleja
  • 1 sipuli
  • 1 dl valkoviiniä
  • 2 dl kermaa
  • 50 g parmesaania tai pecorinoa
  • Suola, pippuri, persiljaa
  • Voita tai öljyä

Työvaiheet

Kuutioi sipulit, freesaa voissa tai öljyssä, lisää pieneksi leikatut sienet ja lopuksi wokkiperunat. Kun neste on haihtunut, lisää valkoviini ja kerma. Anna kiehua kokoon kunnes kerma paksunee. Raasta joukkoon parmesaani tai pecorino. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele persilja joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Rooty Wokkiperuna

Rooty Wokkiperuna on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Wokkiperuna taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Wokkiperunasta on moneksi.

Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?

Rooty Wokkiperuna – Juurevaa alkuvoimaa

Rooty Wokkiperuna 450 g Ainesosat