Kantarellirisotto wokkiperunalla
Wokkiperunaa, kantarellia ja parmesaania
Alexander Trivedi
Kokki ja ruokabloggari
Ainekset
- 200 g Rooty Wokkiperunaa
- 200 g kantarelleja
- 1 sipuli
- 1 dl valkoviiniä
- 2 dl kermaa
- 50 g parmesaania tai pecorinoa
- Suola, pippuri, persiljaa
- Voita tai öljyä
Työvaiheet
Kuutioi sipulit, freesaa voissa tai öljyssä, lisää pieneksi leikatut sienet ja lopuksi wokkiperunat. Kun neste on haihtunut, lisää valkoviini ja kerma. Anna kiehua kokoon kunnes kerma paksunee. Raasta joukkoon parmesaani tai pecorino. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele persilja joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Rooty Wokkiperuna
Rooty Wokkiperuna on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Wokkiperuna taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Wokkiperunasta on moneksi.
Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!
Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?
Rooty Wokkiperuna – Juurevaa alkuvoimaa