Vuohenjuusto tankoparsa perunalla

 
Aika 15 min
Henkilöt 2

Ainekset

  • ½ pss pannunuudelia tai perunahippuja
  • 300 g tankoparsaa
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 1 valkosipulin kynsi
  • puolikas sitruuna
  • 1 dl kermaa
  • raastettua parmesaania
  • 1 rkl mustapippuri, rouhittu
  • suolaa
  • voita

Työvaiheet

Kuori ja hienonna valkosipuli. Pese tankoparsat ja leikkaa kovat tyvet pois. Pilko tankoparsa noin 2 cm pituisiksi paloiksi.

Sulata voi pannulla ja lisää pilkotut valkosipulit. Sekoita hetken ja lisää sitten tankoparsat sekä jäiset pannunuudelit/perunahiput.

Kaada joukkoon kerma ja anna hautua kasaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi vuohenjuustoviipaleet hetkeksi lämpenemään annoksen päälle.

Siirrä ruoka lautaselle. Ripottele päälle pinjansiemeniä. Tarjoa lämpimänä.

Rooty Pannunuudeli

Rooty Pannunuudeli on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Pannunuudeli taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Pannunuudelista on moneksi.

Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?

Rooty Pannunuudeli – Join The Kind Side

Rooty Pannunuudeli Ainesosat
Rooty - pannunuudeli