Perunapannukakku

(pähkinätön)

 
Rooty Perunapannukakku
Aika 1.5h
Henkilöt 15

Ainekset

Perunapannukakku

  • 3 kananmunaa
  • 1 l maitoa
  • 1 pss Rooty muusijauhetta
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 50 g voita

Savukalamousse

  • 300 g lämminsavulohta
  • 1 dl creme fraichea
  • 100 g tuorejuustoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl tuoretta tilliä

Työvaiheet

1. Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon maito, muusijauhe, vehnäjauho, leivinjauhe ja mausteet. Sulata voi ja sekoita taikinan joukkoon. Anna pannukakkutaikinan tekeytyä 15 min ennen uuniin laittamista.

2. Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 175-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.

3. Murenna savulohi kulhoon ja lisää joukkoon muut moussen ainekset. Sekoita tasaiseksi mousseksi. Tarjoile savukalamousse perunapannukakun kanssa

Rooty
Perunamuusi

Rooty Perunamuusi on terveellistä ruokaa, joka on superhelppo valmistaa. Plus siinä sivussa pelastat vielä maailman. Valmistus vie vain kaksi minuuttia, ja tarjolla on valmista kotimaisista(suomalaisista) perunoista valmistettua perunamuusia. Yhtä kiloa valmista muusijauhetta kohden käytetään seitsemän kiloa tuoretta perunaa. Teimme sinulle monipuolisen hyvislisukkeen, jolla loihdit kaikenlaisista pääruoista tähtiä. Rooty Perunamuusia voit käyttää niin monessa ruokaisassa reseptissä, että vain mielikuvitus on rajana.

Vaihtamalla riisin tai vehnän pohjoisen superfoodiin perunaan, teet palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Perunasta saat hyvän ekosyyn herkutteluun.

Rooty Perunamuusi – Juurevaa alkuvoimaa!

Rooty perunamuusi pakkaus