Wokkiperuna-
bolognese

 
Pannunuudeli Bolognese
Aika alle 30 min.
Henkilöt 4

Ainekset

  • 1 pss/450g Wokkiperunaa
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tl pizzamaustetta
  • 0,5 tl mustapippuria
  • 1 tl suola
  • öljyä paistamiseen

Työvaiheet

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota sipuleita pannulla öljyssä miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, vesi ja mausteet.

Anna hautua miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia.

Valmista wokkiperunat pakkauksen ohjeen mukaan.

Yhdistä kastike + pannunuudeli ja tarjoile!

Rooty Wokkiperuna

Rooty Wokkiperuna on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Wokkiperuna taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Wokkiperunasta on moneksi.

Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?

Rooty Wokkiperuna – Juurevaa alkuvoimaa

Rooty Wokkiperuna 450 g Ainesosat