Beanit veriappelsiini-
risotto perunahipuilla

 
Aika 15 min
Henkilöt 4

Ainekset

  • 1 pss/500g perunahippuja
  • 1 pkt Beanit härkäpapumurua (250g)
  • 2 veriappelsiinia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 2 sipulia
  • 1 rkl voita
  • 3dl parmesaanilastua
  • 1 rkl mustapippuria, rouhittu
  • 2 dl rucolaa

Työvaiheet

Kuori ja kuutio veriappelsiinit ja sipulit. Kuullota pannulla sipulikuutiot oliiviöljyssä. Lisää pannulle perunahiput, härkäpapumuru ja veriappelsiinikuutiot. Sekoita hyvin.

Kaada joukkoon vesi ja kasvisliemikuutiot. Anna kiehahtaa kokoon noin 10 minuuttia, kunnes neste on haihtunut.

Sekoita joukkoon voi, puolet parmesaanista ja mausta mustapippurirouheella. Kuumenna.

Ripottele päälle rucolaa sekä parmesaania. Tarjoile lämpimänä.

Rooty Perunahippu

Perunahippu on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Voit valmistaa sen pannulla vaikkapa stir-fryksi tai paahtaa curryn kaveriksi. Perunahipusta on moneksi.

Vaihtamalla riisin Perunahippuun voi tehdä arjessa aikamoisen ympäristöteon. Riisi kun tarvitsee kasvaakseen yli viisi kertaa enemmän vettä kuin peruna. Se on ihan vissi ero.

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun hyvisten joukkoon pääsee helposti?

Rooty Perunahippu – Join The Kind Side

Rooty Perunahippu Ainesosat
Perunahippu