Imelletty perunalaatikko
Ainekset
- 2 pss ROOTY Perunamuusijauhetta
- 1 l kiehuvaa vettä
- 5 dl punaista maitoa
- 1 tl suolaa (tai maun mukaan)
- ripaus muskottipähkinää
- 50 g voita
- 1-2 rkl tummaa siirappia
- ½ – ¾ dl vehnäjauhoja
Työvaiheet
- Kaada ROOTY Perunamuusijauhe kulhoon ja lisää joukkoon kiehuva vesi, sekoita.
- Lisää punainen maito ja suola sekoittaen. Lisää halutessasi ripaus muskottipähkinää ja voita, sekä siirappia.
- Anna seoksen jäähtyä siten, että se on 50–70 asteista.
- Laita joukkoon puolet vehnäjauhoista. Kaada seos reunalliseen uunivuokaan.
- Anna ruoan imeltyä 60 asteisessa uunissa ensin puoli tuntia ja lisää loput vehnäjauhoista sekoittaen.
- Anna imeltyä vielä noin 3 tuntia 60 asteisessa uunissa.
- Lisää sitten lämpöä ja paista laatikkoa 175 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 2 tuntia, kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoa!
Resepti: Hellapoliisi
Rooty
Perunamuusi
Rooty Perunamuusi on terveellistä ruokaa, joka on superhelppo valmistaa. Plus siinä sivussa pelastat vielä maailman. Valmistus vie vain kaksi minuuttia, ja tarjolla on valmista kotimaisista(suomalaisista) perunoista valmistettua perunamuusia. Yhtä kiloa valmista muusijauhetta kohden käytetään seitsemän kiloa tuoretta perunaa. Teimme sinulle monipuolisen hyvislisukkeen, jolla loihdit kaikenlaisista pääruoista tähtiä. Rooty Perunamuusia voit käyttää niin monessa ruokaisassa reseptissä, että vain mielikuvitus on rajana.
Vaihtamalla riisin tai vehnän pohjoisen superfoodiin perunaan, teet palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Perunasta saat hyvän ekosyyn herkutteluun.
Rooty Perunamuusi – Juurevaa alkuvoimaa!