Paistettua wokkiperunaa

Paistettua wokkiperunaa

 
Aika 25 min
Henkilöt 2

Ainekset

  • 2 dl Rooty Wokkiperunaa
  • loraus seesamiöljyä
  • 1 porkkana, kuutioituna
  • 1 paksoi, paloiteltuna
  • 1 paprika, paloiteltuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • noin 4 cm pala inkivääriä
  • 2-3 rkl soijaa
  • kourallinen pakasteherneitä
  • 1 kananmuna

Viimeistelyyn

  • 1 punainen chili, viipaloituna
  • korianteria

Työvaiheet

Kuumenna paistinpannu korkealla lämmöllä ja lisää loraus seesamiöljyä. Paista porkkanoita korkealla lämmöllä, kunnes ne ovat hieman tummuneet. Lisää sitten paksoi ja paprika ja jatka kypsennystä pari min.

Kun vihannekset ovat hieman hiiltyneet, raasta valkosipuli ja inkivääri niiden sekaan. Lisää sen jälkeen wokkiperunat ja anna sulaa.

Kun wokkiperuna on sulanut, lisää soija ja herneet ja sekoita huolellisesti.

Lisää lopuksi kananmuna ja sekoita jälleen huolellisesti. Anna kananmunan kypsyä täysin ennen tarjoilua.

Viimeistele annokset viipaloidulla chilillä ja korianterilla!

Rooty Wokkiperuna

Rooty Wokkiperuna on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Wokkiperuna taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Wokkiperunasta on moneksi.

Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?

Rooty Wokkiperuna – Juurevaa alkuvoimaa

Rooty Wokkiperuna 450 g Ainesosat