Tatti”pasta”

Ilkka Lääveri

Aika 15 min.
Henkilöt 4

Resepti: Huono Äiti Kokki: Ilkka Lääveri

Ainekset

  • 1 pss Rooty Pannunuudelia
  • 200 g herkkutatteja
  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl creme fraichea
  • ½ dl parmesaania raastettuna
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl dijonsinappia
  • voita paistamiseen
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Työvaiheet

Pilko tatit reiluiksi paloiksi. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle lusikallinen voita sekä tatit. Paista tatteihin kaunis väri.

Hienonna sipulit ja lisää ne tattien joukkoon. Sekoita mukaan kerma ja keitä hetki voimakkaasti. Lisää pannunuudelit ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää sitten vielä creme fraiche, parmesaani, dijon sekä persilja, ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoile.

 

RESEPTI: Huono Äiti

Rooty Pannunuudeli

Rooty Pannunuudeli on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Pannunuudeli taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Pannunuudelista on moneksi.

Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?

Rooty Pannunuudeli – JUUREVAA ALKUVOIMAA

Rooty Pannunuudeli Ainesosat
Rooty - pannunuudeli