PERUNARIESKAT

 
Aika 30 min.
Henkilöt 6

Ainekset

  • 1 pss ROOTY Perunamuusijauhetta
  • 1 kananmuna
  • 2 dl hiivaleipäjauhoja
  • 3/4 tl suolaa
  • 5 dl vettä
  • 1 dl maitoa/kasvimaitoa
  • 1 tl leivinjauhetta

Työvaiheet

  1. Valmista ROOTY Perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan ja laita se jääkaappiin jäähtymään n. 1-2 tunniksi.
  2. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  3. Kun muusi on jääkaappikylmää, lisää sinne kananmuna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne myös muusi-kananmuna -seokseen.
  4. Sekoita ainesosat sekaisin huolellisesti. Lisää jauhoja tarvittaessa jos taikina on liian löysää.
  5. Tee taikinasta n. 1/2 cm paksuisia rieskoja ja taputtele ne tasaiseksi jauhojen avulla. Laita rieskat paistumaan uunin ylätasolle n. 15-20 minuutiksi.
  6. Tarjoile rieskat uunituoreina mieluisan levitteen kanssa!

Resepti: Hilla Partanen.

Rooty
Perunamuusi

Rooty Perunamuusi on terveellistä ruokaa, joka on superhelppo valmistaa. Plus siinä sivussa pelastat vielä maailman. Valmistus vie vain kaksi minuuttia, ja tarjolla on valmista kotimaisista(suomalaisista) perunoista valmistettua perunamuusia. Yhtä kiloa valmista muusijauhetta kohden käytetään seitsemän kiloa tuoretta perunaa. Teimme sinulle monipuolisen hyvislisukkeen, jolla loihdit kaikenlaisista pääruoista tähtiä. Rooty Perunamuusia voit käyttää niin monessa ruokaisassa reseptissä, että vain mielikuvitus on rajana.

Vaihtamalla riisin tai vehnän pohjoisen superfoodiin perunaan, teet palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Perunasta saat hyvän ekosyyn herkutteluun.

Rooty Perunamuusi – Juurevaa alkuvoimaa!

Rooty perunamuusi pakkaus