Beanit veriappelsiini-
Wokkiperunoilla

 
Aika 15 min
Henkilöt 4

Ainekset

  • 500g Rooty Wokkiperunaa
  • 1 pkt Beanit härkäpapumurua (250g)
  • 2 veriappelsiinia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 2 sipulia
  • 1 rkl voita
  • 3dl parmesaanilastua
  • 1 rkl mustapippuria, rouhittu
  • 2 dl rucolaa

Työvaiheet

Kuori ja kuutio veriappelsiinit ja sipulit. Kuullota pannulla sipulikuutiot oliiviöljyssä. Lisää pannulle wokkiperunat, härkäpapumuru ja veriappelsiinikuutiot. Sekoita hyvin.

Kaada joukkoon vesi ja kasvisliemikuutiot. Anna kiehahtaa kokoon noin 10 minuuttia, kunnes neste on haihtunut.

Sekoita joukkoon voi, puolet parmesaanista ja mausta mustapippurirouheella. Kuumenna.

Ripottele päälle rucolaa sekä parmesaania. Tarjoile lämpimänä.

Rooty Wokkiperuna

Rooty Wokkiperuna on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Wokkiperuna taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Wokkiperunasta on moneksi.

Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?

Rooty Wokkiperuna – Juurevaa alkuvoimaa

Rooty Wokkiperuna 450 g Ainesosat