Lo mein

 
Aika 20 min.
Henkilöt 4

Ingredients

  • 1 bag Rooty Pan Noodles
  • 2 tbsp sesame oil or rapeseed oil
  • 2 garlic cloves
  • 1 large carrot
  • 2 long sweet peppers
  • 2 spring onions

Sauce:

  • 4 tbsp soy
  • 2 tbsp water
  • 1 tbsp Mirin
  • 1 tsp sugar
  • 1 tbsp sesame oil
  • black pepper

Add spring onions and herbs to garnish

Recipe

  1. Combine all of the ingredients for the sauce in a bowl and mix well. Set aside to wait.
  2. Finely chop the garlic, cut the carrots into thin slices, and slice the sweet peppers and spring onion.
  3. Heat the sesame or rapeseed oil in a pan. Add the vegetables and fry for a moment.
  4. Add the Rooty Pan Noodles and fry for five minutes.
  5. Add the sauce and mix well.
  6. Garnish with spring onions and herbs.
  7. Serve the Lo mein with fried chicken, meat, or vegetable protein, or enjoy it as it is.

RECIPE: Cook and Chef Pasi Kuronen.

Rooty Pannunuudeli

Rooty Pannunuudeli on helppoa ja terveellistä ruokaa, joka siinä sivussa pelastaa maailman. Teimme monipuolisen hyvislisukkeen, joka on tottunut tekemään kaikenlaisista pääruuista tähtiä. Pannunuudeli taipuu vaikkapa ruokaisaksi pad thaiksi tai raikkaaksi vege-wokiksi. Pannunuudelista on moneksi.

Vaihtamalla vehnänuudelit pohjoisen superfoodiin perunaan teet myös palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Ei siis ihan yhdentekevää vatsantäytettä!

Miksi tehdä asiat vaikean kautta, kun ympäristöystävällistä ruokaa voi tehdä helposti?

Rooty Pannunuudeli – Join The Kind Side

Rooty Pannunuudeli Ainesosat
Rooty - pannunuudeli