MUUSIA, LOHTA & UUNIKASVIKSIA

 
Aika 40 min.
Henkilöt 3

Ainekset

  • 1pss ROOTY Perunamuusijauhetta
  • 5dl vettä
  • 1dl maitoa/kasvimaitoa
  • suolaa ja mieluisia mausteita
  • n. 300g lohta
  • n. 1rkl (15g) voita/margariinia
  • vapaavalintaisia kasviksia, esim. parsakaalia ja porkkanaa
  • muutama rkl oliiviöljyä (+ paistamiseen)
  • n. 2rkl soijakastiketta

Työvaiheet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Kuori, pese ja pilko haluamasi kasvikset ja laita ne uunivuokaan. Lisää kasvisten sekaan muutama ruokalusikallinen öljyä, 1rkl soijakastiketta ja mieluisia mausteita. Laita kasvikset uunin ylätasolle kypsymään n. 30-40 minuutiksi.
  3. Valmista ROOTY Perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää halutessasi n. ruokalusikallinen voita/margariinia tuomaan makua.
  4. Lisää paistinpannulle 2rkl oliiviöljyä. Paista lohifileet pannulla miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat kullanruskeita. Lisää mausteeksi 1rkl soijakastiketta, suolaa ja muita mieluisia mausteita (esim. sitruunapippuria ja valkosipulimaustetta).
  5. Kokoa annos ja nauti!

Resepti: Hilla Partanen.

Rooty
Perunamuusi

Rooty Perunamuusi on terveellistä ruokaa, joka on superhelppo valmistaa. Plus siinä sivussa pelastat vielä maailman. Valmistus vie vain kaksi minuuttia, ja tarjolla on valmista kotimaisista(suomalaisista) perunoista valmistettua perunamuusia. Yhtä kiloa valmista muusijauhetta kohden käytetään seitsemän kiloa tuoretta perunaa. Teimme sinulle monipuolisen hyvislisukkeen, jolla loihdit kaikenlaisista pääruoista tähtiä. Rooty Perunamuusia voit käyttää niin monessa ruokaisassa reseptissä, että vain mielikuvitus on rajana.

Vaihtamalla riisin tai vehnän pohjoisen superfoodiin perunaan, teet palveluksen ympäristölle. Peruna nimittäin tuottaa neljä kertaa vehnää enemmän satoa samalta viljelyalalta. Perunasta saat hyvän ekosyyn herkutteluun.

Rooty Perunamuusi – Juurevaa alkuvoimaa!

Rooty perunamuusi pakkaus